Nye tromsø gestaltsenter    Eirin Heide

Samarbeidspartnere

EVA LARSEN

eva passbilde 30prosentJeg har lang erfaring med terapi og coaching til voksne og ungdommer; både individuelt og med parterapi.

Jeg har jobbet i  Tromsø Gestaltsenter fra 2007 til 2015 og jobber nå i eget firma, Terapi Tromsø.

Jeg har en 4-årig høyskoleutdannelse i gestaltterapi ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (2003-2007) og en 2-årig etterutdanning. I tillegg har jeg tatt mange kurs med hovedfokus på kroppsorientert terapi og traumebehandling.

Jeg er opptatt av å skape en trygg relasjon til de jeg jobber sammen med, slik at det blir mulig å utforske det som stopper den enkelte fra å komme videre.

 
RAGNHILD M. PEDERSEN

imageJeg er født i 1959, er gift og har to voksne barn.

Siden 1983 har jeg jobbet som sykepleier, fra 1990 som spesialsykepleier.

I tiden 2008 – 2012 tok jeg utdanning som gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, og har siden hatt en liten praksis ved siden av arbeidet mitt som sykepleier.

Jeg har interesse for alle de utfordringer vi som mennesker kan stå overfor, og ønsker å møte alle mine pasienter og klienter med respekt og verdighet.

Gjennom mitt medlemskap i Norsk Gestaltterapeut Forening (www.ngfo.no) plikter jeg å følge de etiske retningslinjer og krav om jevnlig faglig oppdatering som forbundet krever.